Rólam

Bán Zsófia vagyok. Célom, hogy valami pluszt tudjak adni az emberek életében.
Hiszem, hogy fontos néha kicsit megállni, és figyelni magunkra, és megadni mindazt, amit a testünk jelez számunkra.

Erre ideális módszer a masszázs és a mozgásterápia ötvözete.

Pár éve azt tapasztalom, hogy a kettő nem válik el egymástól. Ahhoz, hogy tartós eredményt érhessünk el, egyszerre fontos a masszázs és a tudatos mozgás. Személyre szabottan egyénileg, hiszen mindenki más és más, nem egyformán mükődik a testünk.

2013-ban végeztem gyógymasszőrként.

A masszázs számomra az érintés művészete. Legtöbb tapasztalatot a Gellért gyógyfürdőben szereztem, ahol lehetőségem volt a mozgásszervi megbetegedéseket kezelni illetve a wellness masszázsokat elsajátítani. (Csokoládés- mézes- koffein tartalmú – kezelések, peelingek).

Szerettem volna tovább bővíteni tudásomat ezért 2016-ban elvégeztem a Kinesio-tape tanfolyamot.

A kineziológiai tapaszok többek közt izomhúzódás, zúzódás, részleges szalagsérülés, bevérzések okozta panaszok ill. ízületi folyadékgyülemek oldására, nyirokkeringés stimulálására, mozgásszervi rehabilitációra, egyéb mozgásszervi panaszok és menstruációs görcsök enyhítésére is alkalmazható terápiás ragasztószalagok. A ragasztásokat a masszázsok kiegészítése képpen rendszeresen alkalmazom.

A gyógymasszőr képzéssel párhuzamosan ismerkedtem meg és bodyART® mozgásrendszerrel, mely a mindennapi életem részévé vált.

Nagyon megtetszett a gyakorlatok légiessége, finomsága és azt éreztem, hogy át kell adjam ezt az érzést másoknak is. Ezek után végeztem el és bodyART ® edzői képzést.

A bodyART ® a test- lélek- szellem együttesének megalkotása.
A gyakorlatok során nagy szerepet kap a speciális légzés, központosítás, mozgáskoordináció, mellyel egésszé formáljuk a mozgásunkat. A bodyART® a jógából ismert gyakorlatsorokra épülő komplex mozgásrendszer, mely erősíti és energetizálja a testet.

2018 májusban elvégeztem a preventív gerinctréning és stretching edzői képzést.

Később ezen a nyáron augusztusban a korrektív tréning tanfolyamon is résztvettem. (CES)

Szeretettel várom mindazokat, akik:

masszázs kezelésekre (gerinc kezelések, lumbágó, isiász, gerincferdülés, vállfájdalmak, csípő problémák stb.)

Kinesio-tape kezelésre

– bodyART®-ra

Korrektív tréningre jelentkeznek

Figyelem, az oldal cookie-kat használ. Az „Engedélyezem” gombra kattintva vagy az oldalt tovább használva elfogadja a sütik használatát. Engedélyezem Bővebb információ